Talent- & Collegeordning

Brænder du for din sport? Har du lysten til at lære andre ambitiøse dygtige idrætsudøvere at kende? Så er Elite Aabenraas talentordning lige noget for dig.

  Har du talent?

  Er du mellem 14 og 25 år; medlem af en idrætsklub i Aabenraa Kommune; og har du talent, ambitioner og ikke mindst viljen til at udvikle dig, så kan det være, at Elite Aabenraas talentordning er noget for dig.

  Formålet med Elite Aabenraa er at give dig og andre talenter, der tør drømme og har viljen, de bedste forudsætninger for at opnå sportslige og personlige mål.

  Talentordningen og collegeordningen indeholder muligheder for fælles fysisk træning, workshops, individuelle forløb og andre specialelementer, der sammen med din daglige træning kan udvikle dig til på sigt at blive eliteidrætsudøver.

  Hvem kan blive en del af ordningerne?

  1. Du er mellem 14 og 25 år. Du skal som minimum fylde 14 år i kalenderåret for ansøgningsfristen.
  2. Du skal være medlem af en klub i Aabenraa Kommune. Klubben skal være medlem af et specialforbund under Danmarks Idrætsforbund, og der skal afholdes officielle Danmarksmesterskaber indenfor sportsgrenen. Der kan dispenseres for dette, hvis ikke det er muligt at udøve sin sport på højeste niveau i Aabenraa Kommune.
  3. Du har ambitioner, vilje og vil være det gode eksempel for andre.

   Talentordning

  • Du skal være 14-16 år, svarende til at gå i 8. eller 9. klasse. Du skal som minimum fylde 14 år i kalenderåret for ansøgningsfristen.
  • Du skal have et højt niveau/potentiale, som vil blive vurderet ud fra opnåede resultater, træningsmængde samt ambitioner. Der vil blive lavet en vurdering af niveau i samarbejde med klubben og evt. specialforbundet.

  Elite Aabenraa College

  • Du er 16-25 år. Talentet skal gå på en ungdomsuddannelse eller være igang med et sabbatår.
  • Du er udtaget til boblertrup, udviklingslandshold eller landshold eller har leveret resultater, der placerer talentet i top 15 inden for sin sportsgren nationalt. Dette vurderes af Elite Aabenraa i samarbejde med klubtræner og specialforbund. 

  Ved optagelse første gang optages du i en prøveperiode, som løber frem til den første evalueringssamtale med eliteidrætskonsulenten efter 3 måneder.

  Det er muligt at være en del af Elite Aabenraas talentordning i max. 2 år. Herefter flyttes talentet til Collegeordningen.

  Hvad skal DU yde?

  1. Deltage og udvise engagement i ugentligt obligatoriske træninger og arrangementer.
  2. Arbejde udviklende og målrettet i din træningsindsats.
  3. Deltage i de årlige individuelle udviklings- og evalueringssamtaler.
  4. Deltage aktivt i det fælles talentudviklingsmiljø på tværs af sportsgrene.

  Mener du, at du har det der skal til for at være med i Elite Aabenraas Talent- eller Collegeordning, så send din ansøgning afsted. Ansøgningsportalen finder du her. Din træner skal sende en sportslig anbefaling til os, inden vi kan behandle din ansøgning. Den sportslige anbefaling kan udfyldes her. Du skal selv sende linket til din træner og bede om den sportslige anbefaling.


  Det koster 800 kr. om året at være en del af talentordningen og 1.200 kr. om året at være en del af Collegeordningen.

  Ansøgningsfristen er 1. juli, og alle får svar senest den 1. september.

  Kontaktperson

  Uffe Lykke Vind, kultur- og fritidskonsulent
  Tlf.: 7376 8972 - uv@aabenraa.dk

   

   

   

   

   

  Sidst opdateret 19.07.2018

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Elite Aabenraa Skelbækvej 2 6200 Aabenraa